Duurzaam comfort

Paddington is gebouwd met de nieuwste technieken qua duurzaam comfort. Dus liggen er zonnepanelen op de daken en houdt goede isolatie de temperatuur aangenaam. Dankzij kamerhoge ramen is jouw appartement heerlijk licht en natuurlijk woon jij straks gasloos (stadsverwarming). De binnentuin tussen de blokken is een fijne, groene plek, waar je lekker een wijntje drinkt met je buren.

Wonen zoals jij wilt

In Paddington kun je kiezen uit allerlei verschillende appartementen, van ca. 40 tot 78 m2, met de keuze uit 1 of 2 slaapkamers. Zelfs het uitzicht varieert! Kijk jij uit over het grote, aangrenzende plein? Of toch liever over water? Vrijwel alle appartementen hebben een balkon/loggia. En natuurlijk zijn ze luxe afgewerkt: de Bribus keuken heeft ATAG inbouwapparatuur en de moderne badkamer is van alle gemakken voorzien.

Toparchitectuur

Architectenbureau LEVS tekende voor het ontwerp. De materialen en het ‘ritme’ in de gevel verwijzen naar de diverse karakters van Amsterdam-Noord: van landelijk tot modern en van de stoere Amsterdamse School tot het glas en staal van eigentijdse hoogbouw. De appartementen zijn niet lang en dun, maar juist breed en ondiep. Zo heb je veel ramen, dus veel licht én uitzicht!